Wat maakt ons kussen uniek?

KussenOpMaat is in 2002 opgericht door fysiotherapeut Thijs van der Hilst. Aan de basis van het succes staat een algoritme dat precies kan berekenen welke vorm en hoogte een kussen moet hebben. Op basis van deze berekening worden onze kussens, na een eenvoudige meting, op maat gemaakt. Een speciale machine snijdt deze vorm uit een massief blok traagschuim. Dit "traagschuim" heeft als grootste voordeel dat er een perfecte drukverdeling ontstaat, zodat de nek volledig wordt ondersteund. Het gebruikte traagschuim wordt speciaal voor ons geproduceerd in Breda. In tegenstelling tot andere merken is ons traagschuim erg zacht en reageert het nauwelijks op temperatuur. Hierdoor blijft het ook in een koude slaapkamer comfortabel.

Niet alleen is het kussen een perfecte oplossing bij nekklachten en whiplash-patiënten, ook als u geen klachten hebt is de juiste ondersteuning van de nek een onmisbaar element voor een gezonde nachtrust!

Het kussen is in twee maten verkrijgbaar:

Reismodel

60 x 40 cm: dit is een normaal formaat hoofdkussen (€ 149)
40 x 30 cm: dit is een reismodel hoofdkussen (€ 119)
Bestelt u beide kussens tegelijk, dan ontvangt u 10% korting op beide kussens.

Het normale formaat kussen (geschikt voor thuisgebruik) wordt geleverd in een luxe reistas. Het reismodel kussen wordt geleverd in een tasje waarin het kussen opgerold zit, zodat het erg weinig plaats inneemt in de bagage.

Alle kussens worden standaard geleverd met een afritsbare sloop. Optioneel kunnen we een antihuisstofmijt hoes of een extra kussensloop meeleveren voor € 19 per stuk.

De kussens zijn anti-allergisch en eenvoudig afwasbaar met water en zeep.

Verzending in Nederland en België is gratis. Al betreft het een maatwerk product, u mag altijd eerst 14 dagen proefslapen voordat u besluit het kussen te houden. Ook de betaling vindt achteraf plaats, dus u loopt geen enkel risico!

Start met meten »