Gratis 14 dagen proefslapen!

Ons voornaamste doel is om het best passende kussen te kunnen maken voor al onze klanten. Daar staan we garant voor. Daarom bieden we op alle hoofdkussens, ookal zijn ze op maat gemaakt, een proefperiode van 14 dagen. Mocht het kussen niet naar wens zijn, dan is dat ons risico. Dit werk erg eenvoudig:

 1. Bestel uw maatwerk hoofdkussen via deze website of bij één van de 1750 praktijken fysiotherapie
  Via deze website kunt u stap voor stap uw eigen maatwerk hoofdkussen bestellen. Twijfelt u aan de juistheid van de meting, neem dan telefonisch contact op met onze deskundige klantenservice. Er is altijd een fysiotherapeut aanwezig om u te ondersteunen tijdens het meten. Wilt u het meten liever overlaten aan een fysiotherapeut, kijk dan op de meet-en-verkooppunten. Er zit altijd wel een fysiotherapeut bij u in de buurt!
 2. Verzending per pakketpost (levertijd max 7 werkdagen)
  Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen, wordt de exacte vorm van het kussen berekend en op maat gemaakt. Vervolgens wordt het kussen middels PostNL pakketdienst verzonden en heeft u het kussen binnen 7 werkdagen na bestelling in huis.
 3. 14 dagen proefslapen
  Zodra u het kussen in huis hebt, kunt u binnen 14 dagen deze retour sturen als deze niet bevalt. Zonder opgave van reden. Mocht het kussen te hoog of te laag voelen, neem dan contact op met onze klantenservice om de verdere mogelijkheden door te nemen
 4. Betaling achteraf
  Pas achteraf, na het proefslapen en wanneer u tevreden bent, maakt u het bedrag op de factuur aan ons over.

Start met meten