Verzenden & retourneren

Bezorging
KussenOpMaat werkt samen met PostNL pakketservice. Alle bestellingen worden kosteloos verzonden.

Betalen
Voor het KussenOpMaat geldt dat deze achteraf via een bank/giro opdracht wordt betaald. U hoeft dus niet vooraf online te betalen, maar eenvoudig en veilig achteraf.

Retourneren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na levering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons binnen 14 dagen na levering per post, per fax of e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U dient de goederen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de ontbinding van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Het volledige aankoopbedrag plus de eventuele verzendkosten van de heenzending zullen worden teruggestort indien de gehele bestelling retourneert wordt. Retour sturen is voor rekening van de klant.